Menu menu


Vrijblijvende offerte ontvangen ?

Wilt u graag een offerte voor het maken zetten van een nieuwe schutting, het bijhouden van uw tuin of het compleet aanleggen van uw nieuwe tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande contactgegevens. U ontvangt dan van ons een vrijblijvend offerte op maat :

Zielhuis EHBT
Telefoon: 06-29011962
E-mail: info@zielhuisehbt.nl


Tuin onderhoud

Heeft uw tuin de afgelopen jaren niet de aandacht gehad die het verdiend? Zielhuis EHBT maakt uw tuin weer helemaal op orde zodat u zelf weer lekker aan de slag kan. Of wilt u liever een onderhoudscontract zodat uw tuin er altijd netjes bij ligt en u er zelf geen werk aan heeft? Na een geheel vrijblijvend gesprek maak ik een offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent en niet voor verassingen komt te staan.

Tuin aanleg

Na het inventariseren wat u en uw gezin precies met de tuin willen worden er één of meerdere schetsen gemaakt. Naar aanleiding van één van deze schetsen of een combinatie hiervan wordt een definitief ontwerp gemaakt. Bij het ontwerp wordt een geheel vrijblijvende prijsopgave meegeleverd.

Ontwerp van uw tuin

Wilt u uw tuin helemaal opnieuw aanleggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In een persoonlijk gesprek maakt u kenbaar wat uw wensen zijn. Hierna gaan we aan de slag en maken we een uniek ontwerp voor uw tuin speciaal naar uw wensen.