Menu menu


Wie zijn we en wat doen we :

Zielhuis Eerste Hulp Bij Tuinen is een eenmanszaak die zich richt op de particuliere groenvoorziening. Heeft u problemen met uw tuin; bijvoorbeeld een paar verzakte of opstaande tegels, een scheve schutting of die vervelende hoge heg? Hoe klein de klus ook, binnen Apeldoorn kom ik deze zonder voorrijdkosten voor u klaren. Maar ook voor het aanleggen en onderhouden is uw tuin bij EHBT in groene handen.

Een kleine impressie van door ons aangelgde tuinen vind u op onze Projecten pagina.


Tuin onderhoud

Heeft uw tuin de afgelopen jaren niet de aandacht gehad die het verdiend? Zielhuis EHBT maakt uw tuin weer helemaal op orde zodat u zelf weer lekker aan de slag kan. Of wilt u liever een onderhoudscontract zodat uw tuin er altijd netjes bij ligt en u er zelf geen werk aan heeft? Na een geheel vrijblijvend gesprek maak ik een offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent en niet voor verassingen komt te staan.

Tuin aanleg

Na het inventariseren wat u en uw gezin precies met de tuin willen worden er één of meerdere schetsen gemaakt. Naar aanleiding van één van deze schetsen of een combinatie hiervan wordt een definitief ontwerp gemaakt. Bij het ontwerp wordt een geheel vrijblijvende prijsopgave meegeleverd.

Ontwerp van uw tuin

Wilt u uw tuin helemaal opnieuw aanleggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In een persoonlijk gesprek maakt u kenbaar wat uw wensen zijn. Hierna gaan we aan de slag en maken we een uniek ontwerp voor uw tuin speciaal naar uw wensen.